We houden allemaal van een deal; we houden ervan om zuinig te zijn. Van energieleverancier veranderen, overstappen op merkloze versies van je favoriete eten, nieuwe jaloezieën kopen – dat zijn dingen die we allemaal doen om het meeste uit ons geld te halen. Nou, niet iedereen doet dat als laatste. Maar hier zijn enkele redenen waarom ze dat zouden moeten doen…..

 

Kosteneffectiviteit

Als het aankomt op het afdekken van uw ramen, zijn er een paar opties: jaloezieën, gordijnen, of een zelfgemaakte papiermaché mix. Van deze drie, de meest effectieve (gezonde) optie zijn de jaloezieën. We houden van gordijnen, begrijp ons niet verkeerd. Maar ze zijn een luxe, ze zijn voor wanneer u uzelf en uw huis wilt verwennen. Als u op zoek bent naar een meer kosteneffectieve optie, zijn jaloezieën de enige manier om te gaan.

Isolatie

Draag hier met mij, je blote ramen zullen kaal koud zijn als je ze niet in iets wikkelt. Je zou niet naakt naar buiten gaan als een beer, dus hoe zou je je ramen moeten dragen? 20% van de warmte van je huis gaat verloren door ramen en deuren. Maar net als bij een beer is de oplossing voor de hand liggend: zet wat jaloezieën op en uw huis zal gezellig genoeg zijn om te overwinteren. OK, dat is genoeg van de ursine woordspelingen, ik wil je niet vervelen, dus laten we het maar verdragen en verdragen.

Verminder je energierekeningen

Door eender welke bekleding over uw ramen te plaatsen, krijgt u een voordeel in termen van warmteregulering en isolatie. Maar als u echt het meeste uit de isolerende eigenschappen van uw jaloezieën wilt halen, dan zult u willen springen voor wat thermische bekleding. Dit magische materiaal vangt de warmte in uw huis op, wat betekent dat u uw radiatoren niet zo veel hoeft te laten draaien en u hoeft alleen uw vuur aan te steken voor de sfeer.

Verhoog de waarde van uw huis

In de 2e eeuw voor Christus zei Titus Maccius Plautus: “Je moet geld uitgeven om geld te verdienen”. Een paar duizend jaar later blijft die uitspraak grotendeels waar – het feit dat je kunt investeren betekent dat je een grotere kans hebt om te belonen. Dat geldt zeker voor de rolluiken. Duurder dan jaloezieën hebben rolluiken een tijdloze kwaliteit, die ook de waarde van uw huis verhoogt. De initiële aanloopkosten zijn hoger dan bij ander raammeubilair, maar op de langere termijn zult u uw investering terugverdienen.

Dit zijn slechts een paar manieren waarop u uw raammeubilair kunt gebruiken om geld te besparen in de komende maanden, dus waarom niet een kijkje nemen in ons volledige assortiment en er een vinden die perfect is voor u.